Elektrotechniek

/Elektrotechniek
Elektrotechniek

Fluke promotie 2021

KIES UW GESCHENK. Als u meer dan € 200 besteedt, ontvangt u een geweldig Fluke-instrument GRATIS! Hoe meer u besteedt, hoe groter de beloning.

Aanbieding geldig tot 15 december 2021 ( vanaf 1 september ) 

NIVEAU 1
Besteed € 200,00
tot € 549,99 en kies een van deze instrumenten

C25 draagtas

NIVEAU 2
Besteed €550,00
tot €999,99 en kies een van deze instrumenten

T150 spannings- en doorbeltester

NIVEAU 3
Besteed €1.000,00
tot €1.449,99 en kies een van deze instrumenten

Fluke 325 True RMS-stroomtang

NIVEAU 4
Besteed €1.450,00
tot €3.499,99 en kies een van deze instrumenten

NIVEAU 5
Besteed €3.500,00
tot €6.499,99 en kies een van deze instrumenten

NIVEAU 6
Besteed
€ 6.500,00 tot € 9999,99 en kies een van deze instrumenten

FLK-LENS/TELE2 Slimme infrarood-telelens

FLK-LENS/TELE2 Slimme infrarood-telelens*

FLK-LENS/WIDE2 Slimme infrarood-groothoeklens

FLK-LENS/WIDE2 Slimme infrarood-groothoeklens*

*Alleen compatibel met Fluke warmtebeeldcamera’s Ti401 Pro, Ti480 Pro, TiX501 of TiX580

Producten en oplossingen

Bakker Elektrotechniek B.V. is de adviserende elektrotechnische groothandel met specialisten op het gebied van meettechniek, industriële automatisering en kabel. Door een uitgekiend productassortiment en een goede dienstverlening worden onze opdrachtgevers optimaal bediend in hun wensen.

Offerte aanvragen


Lekdetectie was nog nooit zo eenvoudig
Bij Fluke zijn we van mening dat dingen altijd op een betere manier gedaan kunnen worden.
Vandaag de dag gaat tot wel 40% van de industriële energie overal ter wereld verloren door lekkage in persluchtsystemen.
Wereldwijd verdwijnen miljarden dollars door energieverlies en uitvaltijd die te wijten zijn aan lage luchtdruk.
Eerdere methoden voor het opsporen van industriële luchtlekken waren tijdrovend, vereisten training en het ergste van alles, stilstand – precies datgene wat iedereen wil vermijden.
Maar nu is er eindelijk een betere manier… welkom in de toekomst van de lekdetectie.
De oplossing van het moment: Maak kennis met de Fluke ii900 Sonic Industrial Imager

Haarscherpe beelden binnen enkele seconden. LaserSharp™ Auto Focus maakt gebruik van een ingebouwde laserafstandsmeter die de afstand van uw doelobject berekent en weergeeft, en die de scherpstelling onmiddellijk aanpast. Bekijk de kleinste details in het beeld en ontdek afwijkingen sneller met beelden met een resolutie van maximaal 640 x 480. Met de gepatenteerde IR-Fusion™-technologie ziet u meer details wanneer u de niveaus van het infrarode en zichtbare licht aanpast. Beheer gegevens beheren, leg metingen vast (mechanisch, elektrisch en thermisch) en organiseer deze per installatie met Fluke Connect™-software. Eenvoudigweg de beste optica voor het doorgeven van energie en voor het maken van hoogwaardige infraroodbeelden. Fluke gebruikt uitsluitend 100% diamantgedraaide germaniumlenzen met een speciale coating.

Fluke 435-serie II Power Quality- en energieanalyzer
Efficiëntie van vermogensomvormers: Gelijktijdig meten van AC-uitgangsvermogen en DC-ingangsvermogen voor vermogenselektronicasystemen met behulp van een optionele DC-stroomtang. De PowerWave-dataregistratie: registreer snel RMS-gegevens en geef halve cycli en golfvormen weer om de dynamische karakteristieken van elektrische systemen zichtbaar te maken (opstarten van generatoren, schakelen van UPS-systemen etc.). Rekenmachine voor energieverlies: metingen van klassiek actief en reactief vermogen, van onbalans en van harmonischen in de voeding worden gekwantificeerd, om de financiële kosten van energieverlies te lokaliseren. Real-time-storingzoeken: analyseer de trends met de cursors en zoomfuncties. Hoogste veiligheidswaardering in de sector: 600 V CAT IV/1000 CATIII bestemd voor gebruik aan de service-ingang. Meet alle drie de fasen en neutraal: inclusief vier verder verbeterde dunne flexibele stroomtangen voor de krapste plaatsen. Automatische trendregistratie: elke meetwaarde wordt altijd automatisch geregistreerd, zonder iets te hoeven instellen. Systeembewaking: tien parameters van de netvoedingskwaliteit op één scherm, volgens de norm voor netvoedingskwaliteit EN50160.
Loggerfunctie: te configureren voor elke testvoorwaarde, met een geheugen voor maximaal 600 parameters met door de gebruiker te definiëren intervallen.
Bekijk grafieken en stel rapporten op: met meegeleverde analysesoftware. Batterijduur: zeven uur bedrijfstijd per lading van de Li-ion-batterijset. Download gegevens draadloos naar een pc en registreer schermen met de Fluke Connect App.

Fluke 1736 Three-Phase Energy Logger

Belangrijkste meetfuncties:Meet en registreer automatisch spanning, stroom, vermogen, harmonischen en bijbehorende waarden van netvoedingskwaliteit. Compatibel met Fluke Connect®:Bekijk gegevens lokaal op het instrument of via de Fluke Connect Mobile App en desktopsoftware. Handige aansluiting van het instrument:Het instrument wordt rechtstreeks gevoed vanuit het gemeten circuit. Hoogste veiligheidsclassificatie in deze industrie: 600 V CAT IV/1000 V CAT III goedgekeurd voor service-ingang en downstream schakelingen. Meet alle drie fasen en nulleider: Met 4 flexibele stroomtangen inbegrepen.

Uitgebreide logfunctie: Meer dan 20 afzonderlijke log-sessies kunnen op de instrumenten worden opgeslagen. Alle gemeten waarden worden zelfs automatisch geregistreerd zodat u nooit meettrends verliest. Ze kunnen zelfs tijdens registratiesessies worden geraadpleegd en voordat u deze downloadt voor realtime analyse. Registreer dalingen, stijgingen en inschakelstromen:Omvat momentopnames van golfvormen van gebeurtenissen en een RMS-profiel in hoge resolutie samen met de datum, tijdsstempel en de ernst om mogelijke hoofdoorzaken van problemen met de netvoedingskwaliteit vast te stellen.
Heldere touchscreen in kleur: Nuttige analyses en controle van gegevens kunnen in het veld worden uitgevoerd, met volledige grafische weergave.
Geoptimaliseerde gebruikersinterface: Altijd de juiste gegevens vastleggen met een snelle, begeleide grafische installatie en onzekerheid over de aansluitingen wegnemen met de intelligente verificatiefunctie. Volledige opstelling ‘ter plaatse’ via het voorpaneel of de Fluke Connect App: Het is niet nodig om naar de werkplaats terug te gaan om te downloaden en te installeren of om een computer mee te nemen naar de elektrische verdeler. Energy Analyze Plus toepassingssoftware: Download en analyseer elk detail van het energieverbruik en de netvoedingskwaliteit met behulp van onze automatische rapporten.