Producten en oplossingen

Bakker Elektrotechniek B.V. is de adviserende elektrotechnische groothandel met specialisten op het gebied van meettechniek, industriële automatisering en kabel. Door een uitgekiend productassortiment en een goede dienstverlening worden onze opdrachtgevers optimaal bediend in hun wensen.

Om deze gelegenheid te vieren, kondigt Fluke
een voorjaarsactie aan, met verschillende
bestverkopende artikelen:
179 EGFID: Set met GRATIS C11XT beschermende EVA-draagkoffer
prijs : € 490,00

325: Set met GRATIS C1600 robuuste gereedschapskoffer
prijs : € 320,00

1664 FC: Set met Fluke T6-1000 PRO elektrische tester voor een speciale prijs
prijs : € 1982,00

1662: Set met FTT, Fluke TruTest-software voor een speciale prijs

prijs : € 1539,00

1664 FC: Set met FTT, Fluke TruTest-software voor een speciale prijs
prijs : € 2361,00

Tijdelijke prijsverlaging op de 77X mA-processtroomtang-serie
Fluke 773 : prijs €1329,00
Fluke 772 : prijs €1039,00
Fluke 771 : prijs € 729,00

Haarscherpe beelden binnen enkele seconden. LaserSharp™ Auto Focus maakt gebruik van een ingebouwde laserafstandsmeter die de afstand van uw doelobject berekent en weergeeft, en die de scherpstelling onmiddellijk aanpast. Bekijk de kleinste details in het beeld en ontdek afwijkingen sneller met beelden met een resolutie van maximaal 640 x 480. Met de gepatenteerde IR-Fusion™-technologie ziet u meer details wanneer u de niveaus van het infrarode en zichtbare licht aanpast. Beheer gegevens beheren, leg metingen vast (mechanisch, elektrisch en thermisch) en organiseer deze per installatie met Fluke Connect™-software. Eenvoudigweg de beste optica voor het doorgeven van energie en voor het maken van hoogwaardige infraroodbeelden. Fluke gebruikt uitsluitend 100% diamantgedraaide germaniumlenzen met een speciale coating.

Fluke 435-serie II Power Quality- en energieanalyzer
Efficiëntie van vermogensomvormers: Gelijktijdig meten van AC-uitgangsvermogen en DC-ingangsvermogen voor vermogenselektronicasystemen met behulp van een optionele DC-stroomtang. De PowerWave-dataregistratie: registreer snel RMS-gegevens en geef halve cycli en golfvormen weer om de dynamische karakteristieken van elektrische systemen zichtbaar te maken (opstarten van generatoren, schakelen van UPS-systemen etc.). Rekenmachine voor energieverlies: metingen van klassiek actief en reactief vermogen, van onbalans en van harmonischen in de voeding worden gekwantificeerd, om de financiële kosten van energieverlies te lokaliseren. Real-time-storingzoeken: analyseer de trends met de cursors en zoomfuncties. Hoogste veiligheidswaardering in de sector: 600 V CAT IV/1000 CATIII bestemd voor gebruik aan de service-ingang. Meet alle drie de fasen en neutraal: inclusief vier verder verbeterde dunne flexibele stroomtangen voor de krapste plaatsen. Automatische trendregistratie: elke meetwaarde wordt altijd automatisch geregistreerd, zonder iets te hoeven instellen. Systeembewaking: tien parameters van de netvoedingskwaliteit op één scherm, volgens de norm voor netvoedingskwaliteit EN50160.
Loggerfunctie: te configureren voor elke testvoorwaarde, met een geheugen voor maximaal 600 parameters met door de gebruiker te definiëren intervallen.
Bekijk grafieken en stel rapporten op: met meegeleverde analysesoftware. Batterijduur: zeven uur bedrijfstijd per lading van de Li-ion-batterijset. Download gegevens draadloos naar een pc en registreer schermen met de Fluke Connect App.

Fluke 1736 Three-Phase Energy Logger

Belangrijkste meetfuncties:Meet en registreer automatisch spanning, stroom, vermogen, harmonischen en bijbehorende waarden van netvoedingskwaliteit. Compatibel met Fluke Connect®:Bekijk gegevens lokaal op het instrument of via de Fluke Connect Mobile App en desktopsoftware. Handige aansluiting van het instrument:Het instrument wordt rechtstreeks gevoed vanuit het gemeten circuit. Hoogste veiligheidsclassificatie in deze industrie: 600 V CAT IV/1000 V CAT III goedgekeurd voor service-ingang en downstream schakelingen. Meet alle drie fasen en nulleider: Met 4 flexibele stroomtangen inbegrepen.

Uitgebreide logfunctie: Meer dan 20 afzonderlijke log-sessies kunnen op de instrumenten worden opgeslagen. Alle gemeten waarden worden zelfs automatisch geregistreerd zodat u nooit meettrends verliest. Ze kunnen zelfs tijdens registratiesessies worden geraadpleegd en voordat u deze downloadt voor realtime analyse. Registreer dalingen, stijgingen en inschakelstromen:Omvat momentopnames van golfvormen van gebeurtenissen en een RMS-profiel in hoge resolutie samen met de datum, tijdsstempel en de ernst om mogelijke hoofdoorzaken van problemen met de netvoedingskwaliteit vast te stellen.
Heldere touchscreen in kleur: Nuttige analyses en controle van gegevens kunnen in het veld worden uitgevoerd, met volledige grafische weergave.
Geoptimaliseerde gebruikersinterface: Altijd de juiste gegevens vastleggen met een snelle, begeleide grafische installatie en onzekerheid over de aansluitingen wegnemen met de intelligente verificatiefunctie. Volledige opstelling ’ter plaatse’ via het voorpaneel of de Fluke Connect App: Het is niet nodig om naar de werkplaats terug te gaan om te downloaden en te installeren of om een computer mee te nemen naar de elektrische verdeler. Energy Analyze Plus toepassingssoftware: Download en analyseer elk detail van het energieverbruik en de netvoedingskwaliteit met behulp van onze automatische rapporten.